Tømrertjenester

Byggmester Erik Laursen

Rehabilitering

Byggmester Laursen utfører oppussing/rehabilitering. Rehabilitering innebærer ofte utskiftning av gamle vinduer, dører, gulv og kledning. Ved å foreta en enkel befaring, kan vi hjelpe deg å fastslå hvilke deler som eventuelt må skiftes ut. Vi skifter også tak, og tekker de fleste tak.

Garasje og carport

Byggmester Laursen utfører oppføring av garasje og carport, størrelse etter ønske. Vi har lang og bred erfaring innenfor tømrertjenester i Sarpsborg, Fredrikstad og Halden.

Terrasse og balkonger

Byggmester Laursen lager terrasser, balkonger, verandaer og altaner, samt fjerner gamle eller bygger på eksisterende. Når sommeren kommer er det fint å ha et sted å grille, samle venner eller holde middagsbesøk for familien. Vi tilbyr et komplett anbud på en altan, balkong, terrasse eller veranda – skreddersydd for deg som kunde.

Nybygg

Byggmester Laursen fører opp nybygg, fra tomt til nøkkelferdig hus. Du får drømmehuset til avtalt pris. Du vil ha 5 års reklamasjonsrett. Ved oppføring av et nybygg slipper du å tenke på noe som helst, vi tar på oss jobben fra A-Å.

Inneklimatest

Vet du hvor godt inneklimaet i ditt hjem er? En inneklimatest er en mikrobiologisk undersøkelse. Den skal oppdage sopp og muggspor, ved hjelp av mikrobiologiske tester. Testene utføres av en maskin, og resultatene blir sendt til et laboratorium for analyse.
 
Når analysen er utført, mottar du en rapport om inneklimaet i ditt hjem. Det følger også med et tilbud om mulige/nødvendige tiltak.
Tømrertjenester - Bilde av nybygg av enebolig i Norge
Bilde av oppføring av bygg i Norge - Tømrertjenester fra Byggmester Erik Laursen

Trenger du hjelp?

Kontakt oss gjerne!